Öncelikle merhaba baylar, arkadaşım WhatsApp'tan bir fotoğraf gönderip bana at dedi. Fotoğrafı attıktan sonra hesabım bir anda askıya alındı. İtirazda bulundum fakat 22 Temmuz'dan beri bana dönen olmadı. Hesabı nasıl kurtarabilirim, bilen var mı?
Öncelikle merhaba baylar, arkadaşım WhatsApp'tan bir fotoğraf gönderip bana at dedi. Fotoğrafı attıktan sonra hesabım bir anda askıya alındı. İtirazda bulundum fakat 22 Temmuz'dan beri bana dönen olmadı. Hesabı nasıl kurtarabilirim, bilen var mı?
Instagram hesabı kapattıranlara verseniz aslında.
5 dakikalık iş hani kapattırıyorlar ya açmasınıda biliyorlardır herhalde beyefendiler bu arada hocam şaka bir yana açılmasının mümkünatı yok gibi görünüyor.
22 Temmuz'dan beri dönen olmadıysa problem olabilir. Bende zamanında (21 Nisan 2024) hiçbir şey yapmamama rağmen böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldım, hemen günü birlik itiraz talebi gönderdim ve 3-4 güne (25 Nisan 2024) hallolmuştu. Sizinkisi biraz fazla uzun sürmüş anladığım kadarıyla. Umarım vahim bir sonuç olmaz. İyi günler dilerim.