Boş yere askıya alındığını düşünüyorum açıkçası, yorumlarda küfreden biri değilim arada ettiysem 2 tane vardır acilir mi 24 saat içinde? Bilgi verecegiz dediler.
Boş yere askıya alındığını düşünüyorum açıkçası, yorumlarda küfreden biri değilim arada ettiysem 2 tane vardır acilir mi 24 saat içinde? Bilgi verecegiz dediler.
Arkadaşlarımda hesabım şu an gözükmüyor silinmiş olabilir mi?
Askıya alınan hesap zaten görünmez hale geliyor diye biliyorum. Silinmesiyle alakası yok. 2-3 gün içinde hesabınıza ulaşmış olursunuz diye düşünüyorum.
Merhabalar İnstagram Hesabım Topluluk kuralları uymadığım için Askıya Alındı Açtığımda ise bilgilerini inceliyoruz yazısı çıkıyor 1 Hafta oldu Hala Bekliyorum Hesabımı Hesabım açılırmı ve hala bekliyecekmiyim Teşekkürler