kalp doktoru Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 95 22 Şubat 2025 #1 Skype hesabımı askıya aldılar kalıcı, olarak kitlediler. Alamıyorum başka bir hesap da açamıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025
Skype hesabımı askıya aldılar kalıcı, olarak kitlediler. Alamıyorum başka bir hesap da açamıyorum. Ne yapmalıyım?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Skype desteğine başvurun - Microsoft Desteği buradan bir bak bakalım desteğe yaz başka türlü bir çözümü yok zaten.
Skype desteğine başvurun - Microsoft Desteği buradan bir bak bakalım desteğe yaz başka türlü bir çözümü yok zaten.
kalp doktoru Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 95 22 Şubat 2025 #3 Ozgur5 dedi: Skype desteğine başvurun - Microsoft Desteği buradan bir bak bakalım desteğe yaz başka türlü bir çözümü yok zaten. Genişletmek için tıkla... Yazdım mesaj geldi dedi kalıcı olarak askıya alındı başka hesap da açamıyorum
Ozgur5 dedi: Skype desteğine başvurun - Microsoft Desteği buradan bir bak bakalım desteğe yaz başka türlü bir çözümü yok zaten. Genişletmek için tıkla... Yazdım mesaj geldi dedi kalıcı olarak askıya alındı başka hesap da açamıyorum
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 kalp doktoru dedi: Yazdım mesaj geldi dedi kalıcı olarak askıya alındı başka hesap da açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam o zaman yapacak bir şey yok TeamSpeak'e falan göz atın isterseniz ya da WARP ile Discord.
kalp doktoru dedi: Yazdım mesaj geldi dedi kalıcı olarak askıya alındı başka hesap da açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam o zaman yapacak bir şey yok TeamSpeak'e falan göz atın isterseniz ya da WARP ile Discord.
kalp doktoru Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 95 22 Şubat 2025 #5 Ozgur5 dedi: Geçmiş olsun hocam o zaman yapacak bir şey yok TeamSpeak'e falan göz atın isterseniz ya da WARP ile Discord. Genişletmek için tıkla... Sence niye böyle askıya alındı ayırca orası neresi
Ozgur5 dedi: Geçmiş olsun hocam o zaman yapacak bir şey yok TeamSpeak'e falan göz atın isterseniz ya da WARP ile Discord. Genişletmek için tıkla... Sence niye böyle askıya alındı ayırca orası neresi
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #6 kalp doktoru dedi: Sence niye böyle askıya alındı ayırca orası neresi. Genişletmek için tıkla... Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Skype'i da iletişim için kullanmıyor muydunuz hocam? Dediğim yerlerde iletişim araçları.
kalp doktoru dedi: Sence niye böyle askıya alındı ayırca orası neresi. Genişletmek için tıkla... Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Skype'i da iletişim için kullanmıyor muydunuz hocam? Dediğim yerlerde iletişim araçları.