Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Bu satıcıdan kulaklık aldım az önce Teknosa'dan sizce hata mı yaptım sahte ürün yollamazlar değil mi? Ayrıca ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Dosya Ekleri IMG_0934.jpeg 127,5 KB · Görüntüleme: 146 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Bu satıcıdan kulaklık aldım az önce Teknosa'dan sizce hata mı yaptım sahte ürün yollamazlar değil mi? Ayrıca ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 14 Ocak 2024 #2 Takvaa dedi: Bu satıcıdan kulaklık aldım az önce Teknosa'dan sizce hata mı yaptım sahte ürün yollamazlar değil mi? Ayrıca ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, düzgün bir şekilde teslim aldınız mı? Bu satıcıdan Buds FE almayı düşünüyorum şu anda.
Takvaa dedi: Bu satıcıdan kulaklık aldım az önce Teknosa'dan sizce hata mı yaptım sahte ürün yollamazlar değil mi? Ayrıca ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Merhaba, düzgün bir şekilde teslim aldınız mı? Bu satıcıdan Buds FE almayı düşünüyorum şu anda.
Melihifty Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 B773 dedi: Merhaba, düzgün bir şekilde teslim aldınız mı? Bu satıcıdan Buds FE almayı düşünüyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı?
B773 dedi: Merhaba, düzgün bir şekilde teslim aldınız mı? Bu satıcıdan Buds FE almayı düşünüyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 30 Mayıs 2024 #4 Melihifty dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... N11 satıcısından aldım, oradan almaktan vazgeçtim garantiye alayım dedim, yanlış anlaşılmasın firmayı kötülemiyorum.
Melihifty dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... N11 satıcısından aldım, oradan almaktan vazgeçtim garantiye alayım dedim, yanlış anlaşılmasın firmayı kötülemiyorum.
Melihifty Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #5 B773 dedi: N11 satıcısından aldım, oradan almaktan vazgeçtim garantiye alayım dedim, yanlış anlaşılmasın firmayı kötülemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana geldi sıkıntısı yokmuş.
B773 dedi: N11 satıcısından aldım, oradan almaktan vazgeçtim garantiye alayım dedim, yanlış anlaşılmasın firmayı kötülemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana geldi sıkıntısı yokmuş.