ASMR videolarındaki gibi creamy tarzı klavye önerisi

Foxulus

Decapat
Arkadaşlar bu ASMR videolarında bazı klavyeler var böyle çat çat blue switch gibi değil daha böyle tok tok diye ses çıkarıyor. Bunun için de sanırım lube falan gerekiyormuş. Lube falan yapabileceğim şöyle %75 boyutunda bu ses tarzına yakın klavye önerebilir misiniz 3-4K ya kadar çıkabilirim 5'i zorlamayayım diyorum.

Ak680 var bende sesi aynen tarif ettiğiniz gibi fiyatı 1200-1500 civarı olması lazım bir bakın derim.

Prelubed switch bulursunuz bu bütçeye, birde gasket mount bulursanız benzer bir ses elde edebilirsiniz. Ayrıca AK680'in bahsettiğiniz seslerle alakası bile yok, yalıtım yapmama rağmen benzer bir ses alamadım siz düşünün.

Prelubed switch bulursunuz bu bütçeye, birde gasket mount bulursanız benzer bir ses elde edebilirsiniz.
Pek hakim değilim switchlere. Bunlar için önerebileceğiniz klavye ve switchler için de link var mı veya nasıl aratmalıyım?

Pek hakim değilim switchlere. Bunlar için önerebileceğiniz klavye ve switchler için de link var mı veya nasıl aratmalıyım?
Stok switchlerle mi kullanacaksınız yoksa klavyeyi alıp üstüne switch + keycaps mi yapacaksınız?

Stok switchlerle mi kullanacaksınız yoksa klavyeyi alıp üstüne switch + keycaps mi yapacaksınız?
Klavyedeki sese bağlı değişiklik yapabilirim eğer tarif ettiğim o tok tok ses varsa değiştirmem switchleri ama hala çok sesliyse değiştirip lube falan yapabilirim

G75 Pro alinabilir. Sesi cidden creamy onun disinda yanlış bilmiyor isem Akko piano switchler o sekildeydi diye hatirliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyuda izleyip buradaki switchlerede bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…