ASMR videolarındaki gibi creamy tarzı klavye önerisi

Önerebileceğiniz klavyeler varsa dinlerim. Hatta mümkünse bahsettiğiniz switchleri de nereden alabilirim güvenilir şekilde yurt içinden?
%75 için baya bir model var hocam. Ekleyim hemen

Hocam biraz daha model var ama önce bunlara bir bakarsınız diye düşündüm. Hepsinin sesi iyidir ama istediğiniz toklukta mıdır onu bilmiyorum. O yüzden beğendiğiniz modelleri söylerseniz seslerinin nasıl olduğunu bulmaya çalışırım.

MCHOSE G75 PRO çok önerildi fakat bunun klavyede tuşların görünür olan kısmının yanda olması bir sıkıntı çıkarır mı başta yıllardır tuşların görüntüsü üstte olduğuna alışmış biri olarak en çok önerilen ama sanırım bu g75 pro

Sanmıyorum hocam, zaten ışıkları da olduğu için gayer rahat görüyorsunuz.

bu mudur arkadaşlar klavyemiz amazonda vade farksız 2 de taksit varmış ondan amazondan alayım dedim. harici önerebileceğiniz bu klavye için lube veya switch var mı?

Türkçe tuş takımı yokmuş bunda sanırım..

Son düzenleme:
Hocam bu tarz klavyelerde türkçe tuş takımı bulmak zor zaten ve gereksiz. Zaten ingilizce klavyelerde de tuşların yeri değişmiyor, yine türkçe düzen olarak kullanıyorsunuz. Görsel olarak ingilizce harfler oluyor sadece klavyede.

Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeler ve öneriler için. O zaman G75 Pro almayı düşünüyorum şu an Ajazz AK820 ve Attack Shark K85 yerine.

Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeler ve öneriler için. O zaman G75 Pro almayı düşünüyorum şu an Ajazz AK820 ve Attack Shark K85 yerine.
Şu an stokta olanın sesi böyle hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu attığım amazon'daki ürün bu seste midir? Ayrıca önerebileceğiniz switch varsa rationalkeys sitesinden onlara da bakayım veya seslerine bakarım daha sonradan. Dediğim tarzdaki o tokluk sesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…