Kendimde kullandım, switchleri çok dandik 1 seneyi zar zor çıkardı.Teknik detaylarına pek hakim değilim öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz. Ben sadece 3-4 bin vermek yerine arkadaş belki beğenir diye göndermek istedim.
%75 için baya bir model var hocam. Ekleyim hemenÖnerebileceğiniz klavyeler varsa dinlerim. Hatta mümkünse bahsettiğiniz switchleri de nereden alabilirim güvenilir şekilde yurt içinden?
Kendimde kullandım, switchleri çok dandik 1 seneyi zar zor çıkardı.
Üstteki yerine MCHOSE G75 PRO %75 Matcha Latte Switch V2 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-14)
Alttaki yerine Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] [Ön Sipariş]
Sanmıyorum hocam, zaten ışıkları da olduğu için gayer rahat görüyorsunuz.MCHOSE G75 PRO çok önerildi fakat bunun klavyede tuşların görünür olan kısmının yanda olması bir sıkıntı çıkarır mı baştayıllardır tuşların görüntüsü üstte olduğuna alışmış biri olarak en çok önerilen ama sanırım bu g75 pro
Türkçe tuş takımı yokmuş bunda sanırım..bu mudur arkadaşlar klavyemiz amazonda vade farksız 2 de taksit varmış ondan amazondan alayım dedim. harici önerebileceğiniz bu klavye için lube veya switch var mı?
Hocam bu tarz klavyelerde türkçe tuş takımı bulmak zor zaten ve gereksiz. Zaten ingilizce klavyelerde de tuşların yeri değişmiyor, yine türkçe düzen olarak kullanıyorsunuz. Görsel olarak ingilizce harfler oluyor sadece klavyede.bu mudur arkadaşlar klavyemiz amazonda vade farksız 2 de taksit varmış ondan amazondan alayım dedim. harici önerebileceğiniz bu klavye için lube veya switch var mı?
Türkçe tuş takımı yokmuş bunda sanırım..
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeler ve öneriler için. O zaman G75 Pro almayı düşünüyorum şu an Ajazz AK820 ve Attack Shark K85 yerine.Hocam bu tarz klavyelerde türkçe tuş takımı bulmak zor zaten ve gereksiz. Zaten ingilizce klavyelerde de tuşların yeri değişmiyor, yine türkçe düzen olarak kullanıyorsunuz. Görsel olarak ingilizce harfler oluyor sadece klavyede.
Şu an stokta olanın sesi böyle hocam.Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeler ve öneriler için. O zaman G75 Pro almayı düşünüyorum şu an Ajazz AK820 ve Attack Shark K85 yerine.
Bu attığım amazon'daki ürün bu seste midir? Ayrıca önerebileceğiniz switch varsa rationalkeys sitesinden onlara da bakayım veya seslerine bakarım daha sonradan. Dediğim tarzdaki o tokluk sesi için.Şu an stokta olanın sesi böyle hocam.