ASMR videolarındaki gibi creamy tarzı klavye önerisi

Bu attığım amazon'daki ürün bu seste midir? Ayrıca önerebileceğiniz switch varsa rationalkeys sitesinden onlara da bakayım veya seslerine bakarım daha sonradan. Dediğim tarzdaki o tokluk sesi için.
amazondan attığınız 2 tane gördüm. K85 in bu tarz bir seste olduğunu sanmıyorum ama ak820 pronun gift switch versiyonu g75 pro daki matcha latte switche benziyor.

Ayrıca önerebileceğiniz switch varsa rationalkeys sitesinden onlara da bakayım veya seslerine bakarım daha sonradan. Dediğim tarzdaki o tokluk sesi için.
Rational Keysdeki çoğu switch kaliteli ama gereksiz yüksek fiyatlara satıyorlar. Yakında gaming gene akko switchlerin stokları gelecek isterseniz onları bekleyin yada hala aliexpress temudan alışveriş yapılabiliyorsa oralardan öneri yaparım.

bu dediğiniz klavye mi bir de bunu attım gaminggent de taksite vade farkı koyuyor amazonda koymuyor diye amazondan alayım diye düşündüm eğer ikisi aynı klavye ise tamamen

bu dediğiniz klavye mi bir de bunu attım gaminggent de taksite vade farkı koyuyor amazonda koymuyor diye amazondan alayım diye düşündüm eğer ikisi aynı klavye ise tamamen
Evet hocam bu gaming gendeki ile aynı klavye. Hatta satıcı da aynı. Sadece amazon, trendyol gibi sitelerde betaplus ismini kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…