Merhaba ben utangacım ve açılmak istiyorum. Yani kızlarla falan konuşunca biraz heyecanlanıyorum, böyle bir film falan var mı? Utangaç veya asosyal bir kişinin sevgili yapması falan.
Filmden taktik almayı falan mı düşünüyorsun? Asla gerçekçi olmayacaklardır hele ki Türk Kızlarından bahsediyoruz Onlar farklı bi cins.
Tavsiyem lisedeysen söyle gitsin zaten çok uzun sürmez ehhehe.
Filmden taktik almayı falan mı düşünüyorsun? Asla gerçekçi olmayacaklardır hele ki Türk Kızlarından bahsediyoruz Onlar farklı bi cins.
Tavsiyem lisedeysen söyle gitsin zaten çok uzun sürmez ehhehe.
Açılma konusunda yardımı dokunacağını sanmıyorum fakat The New Guy, Perks Of Being A Wallflower ve The Way Way Back izleyebilirsin Özellikle The Way Way Back aradığın tarz.
Kardeş boşver çok konuşma ya bu arada, ben muhabbet etmeyi çok severim, e kızla da geyik yapınca sonra benim gibi ne olduğunu anlamadan kankaya dönersin. Tatilim zehir oldu lan. Hayatımda ilk defa efkarlık playlist dinliyorum şu an..
Kardeş boşver çok konuşma ya bu arada, ben muhabbet etmeyi çok severim, e kızla da geyik yapınca sonra benim gibi ne olduğunu anlamadan kankaya dönersin. Tatilim zehir oldu lan. Hayatımda ilk defa efkarlık playlist dinliyorum şu an..