Açılma konusunda yardımı dokunacağını sanmıyorum fakat The New Guy, Perks Of Being A Wallflower ve The Way Way Back izleyebilirsin Özellikle The Way Way Back aradığın tarz.
Yemin ediyorum şu an ki durumum bu, 2 sene olmuş ya. 2 senedir aklın nerdeydi demez mi insan? O demezse el ne der? (Başkalarının düşüncesini çok takarım, bu seferlik takmamam lazım sanırım. ) Valla ben tipe aşık olan biri değilim, çok uzun süre boyunca konuşmuş olmamız lazım ki sevdiğim huylarını keşfedeyim.
Hocam isterseniz konuşalım ne diyim? İnsanlara açılıp tanışmayı planlıyorum. Diğer türlü depresyondan asla çıkamayacağım. Steam Community :: BF JATDAV
MCI'yım ben bir MCI, diğer erkekler yalancı.
Şu an hastaneye yürüyorum yani sabaha erteleyelim
Merhaba ben utangacım ve açılmak istiyorum. Yani kızlarla falan konuşunca biraz heyecanlanıyorum, böyle bir film falan var mı? Utangaç veya asosyal bir kişinin sevgili yapması falan.
Normal film öneremem ama anime izlersen çok hoşuna gidebilicek dizi ve film biliyorum.
Just Because 24 dakikadan oluşan 12 Bölüm alt yazılıdır.
Kimi no na wa (Senin adın) isimli 2 saatlik türkçe dublaj bir animedir.
Ben anime izlemem ön yargısı ile yaklaşmazsan ikisinide severek izliyceksindir.
Hocam isterseniz konuşalım ne diyim? İnsanlara açılıp tanışmayı planlıyorum. Diğer türlü depresyondan asla çıkamayacağım. Steam Community :: BF JATDAV
MCI'yım ben bir MCI, diğer erkekler yalancı.
Şu an hastaneye yürüyorum yani sabaha erteleyelim
Bende de şizofrenlik başlangıcı var sanırım, yoksa bu kadar takmazdım onu aklıma Gerçek dünyadan çok uzak takılınca oluyor bunlar, daha önce de yaşamıştım aynısını.
Usta, önceki başlıklardan da gördüğüm kadarıyla bayağı bir ortak özelliğimiz var. Şu an ekleyemem Steam'den ama mutlaka bir ara.
Normal film öneremem ama anime izlersen çok hoşuna gidebilicek dizi ve film biliyorum.
Just Because 24 dakikadan oluşan 12 Bölüm alt yazılıdır.
Kimi no na wa (Senin adın) isimli 2 saatlik türkçe dublaj bir animedir.
Ben anime izlemem ön yargısı ile yaklaşmazsan ikisinide severek izliyceksindir.
Ben X, Project Almanac, Paper Towns, Scott Pilgrim Vs The World, Zombieland 1-2, Project X, Super bad, Youth'ın revolt, Uyumsuz, bazıları tam senin söylediğin gibi asosyal çocuk aşık oluyor lise filmi falan değil ama hepsi tam senin isteyip seveceğin filmler aklıma geldikçe gelip yazacağım buraya.