Kendini keşfet. Kendini keşfettikçe bilgisayardan daha çok seni mutlu eden şeyleri bulacaksın. İnsan gibi muazzam sosyal bir varlığın tek dostu bilgisayar olamaz, akıl ve mantığa sığamaz böyle bir şey
Ne bileyim hiçbir şey yapmıyorsan git 30 dk sahilde yürü. Otur denizi izleyerek kitap oku, hafta içi doldurduğun kafanı boşalt. Asosyal biri evinden dışarı çıkmadığı için dışarıdaki hayatın ne kadar eğlenceli olduğunu bilmiyor, bu sebeple kendini kandırıyor.
3-4 gün iznim olsun hemen kaçıyorum ben mesela bir yerlere, yakın Avrupa ülkelerine gidiyorum, oralara gidemesem yurt içi takılıyorum. Hayat kısa, yaşamak gerekiyor. Sonsuza kadar robot gibi PC başında kalamazsın. Yeri gelir 4-5 saat PC'de de takılırsın. Ama her şeyin bir dozu, her şeyin bir oluru ve zamanı vardır.
Bir zamanlar kısıtlı imkanlar yüzünden asosyal yaşamak zorunda kaldığım zamanların acısını doya doya çıkarıyorum
Para bu konuda büyük rol oynuyor ama emin ol ki kendine zaman yarattıkça parasız da birçok aktivitenin yapıldığını göreceksin.
Fit bir vücut için spor da yapabilirsin. Sanırım en çok özgüven pompalayan olaylardan biri diğer insanlardan farklı, fit bir vücuda sahip olmak.