E ErhanStc Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar ASP ile dinamik bir site yapmam gerek. 11. sınıf proje ödevim, ilimizi tanıtmak. Sizce nasıl bir site yapmalıyım? Önerileriniz benim için önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2017
Arkadaşlar ASP ile dinamik bir site yapmam gerek. 11. sınıf proje ödevim, ilimizi tanıtmak. Sizce nasıl bir site yapmalıyım? Önerileriniz benim için önemli.
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 17 Aralık 2017 #2 ASP dediğiniz klasik asp mi? ASP.NET mi? Klasik ASP ise Allah aşkına klasik asp mi kalmış bu nasıl okul nasıl eğitmen
ASP dediğiniz klasik asp mi? ASP.NET mi? Klasik ASP ise Allah aşkına klasik asp mi kalmış bu nasıl okul nasıl eğitmen
E ErhanStc Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Aralık 2017 #3 hocam klasik mi asp.net mi net bi bilgim yok ama sen yardımcı olursun bana
EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2017 #4 alpmirza dedi: ASP dediğiniz klasik asp mi? ASP.NET mi? Klasik ASP ise Allah aşkına klasik asp mi kalmış bu nasıl okul nasıl eğitmen Genişletmek için tıkla... ASP.NET olacak
alpmirza dedi: ASP dediğiniz klasik asp mi? ASP.NET mi? Klasik ASP ise Allah aşkına klasik asp mi kalmış bu nasıl okul nasıl eğitmen Genişletmek için tıkla... ASP.NET olacak
E ErhanStc Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Aralık 2017 #5 EmreEfe dedi: ASP.NET olacak Genişletmek için tıkla... Sagolasın hocam
T tezgaharasicam Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek mutfak tezgah arası cam panel 20 Aralık 2017 #6 asp kalmadı mazi oldu. ASP.NET üzerinden ikinci dönem ödevi yada proje ödevidir kesin