DamlaUgurlu
Centipat
2.dönem ASP konusuna geçecekmisiz. HTML bitti. Hocamız çok zor kimse geçemez falan diyor. Nedir bu asp, ne ise yarar? Zor olan nedir?
2.dönem ASP konusuna geçecekmisiz. HTML bitti. Hocamız çok zor kimse geçemez falan diyor. Nedir bu ASP, ne ise yarar? Zor olan nedir?
ASP yerine ASP.NET olmadığına emin misiniz arkadaşların dediği gibi ASP biraz eski kalıyor. Ayrıca hocanızın "çok zor kimse geçemez" demesiyle neyi amaçladığını cidden merak ediyorum.2.dönem ASP konusuna geçecekmisiz. HTML bitti. Hocamız çok zor kimse geçemez falan diyor. Nedir bu asp, ne ise yarar? Zor olan nedir?
ASP değildir, ASPX'dir o.
Ayrıca eğer "Programlama"'ya başlıyorsan, bir yerlerden yardım bekleme, kendin araştır. Türkçe kaynaklardan ne olduğunu bilemezsin, Kendin İngilizce araştırıp İngilizce bulacaksın.
Bende kısaca söyleyeyim, Windows IIS için kullanılan Web Programlamadır. Nasıl Linux sistemlerde PHP dili var ise Microsoft Server'larda IIS'ler ASPX dili ile çalışır. Aslında çok basittir. 1 Masterpage tasarlarsın, her sayfada o Masterpage kullanırsın.
Bende Meslek Lisesi, Web Tasarım bölümü mezunuyum. Bende geçtim o yoldan. Ben ilk defa gördüm .NET dillerini, C# yada ASPX bilmiyordum. Ama geçtim.Biraz çalışınca her şey olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.