TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Merhaba. ASP.NET MVC projemde kaydedip, siteyi ne kadar yenilesem de sitede bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Visual code kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Merhaba. ASP.NET MVC projemde kaydedip, siteyi ne kadar yenilesem de sitede bir değişiklik olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Visual code kullanıyorum.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #2 Yaptığınız her kod değişikliğinde projeyi derlemeniz gerekiyor.
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Her yaptığımda derliyorum fakat değişmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 799 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 TheBlackSwords_Man dedi: Her yaptığımda derliyorum fakat değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Build kısmından rebuild all yapın.
TheBlackSwords_Man dedi: Her yaptığımda derliyorum fakat değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Build kısmından rebuild all yapın.
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #5 Eminss0 dedi: Build kısmından rebuild all yapın. Genişletmek için tıkla... Visual code de var mı bulamadım.
Eminss0 dedi: Build kısmından rebuild all yapın. Genişletmek için tıkla... Visual code de var mı bulamadım.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #6 TheBlackSwords_Man dedi: Visual code de var mı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Terminal'i açıp şu komutu çalıştırır mısın? Komut: dotnet build --no-incremental
TheBlackSwords_Man dedi: Visual code de var mı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Terminal'i açıp şu komutu çalıştırır mısın? Komut: dotnet build --no-incremental
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 Fermion dedi: Terminal'i açıp şu komutu çalıştırır mısın? Komut: dotnet build --no-incremental Genişletmek için tıkla... Yazdım çalıştırdım fakat yine arayüzde yaptığım değişiklikler değişmedi.
Fermion dedi: Terminal'i açıp şu komutu çalıştırır mısın? Komut: dotnet build --no-incremental Genişletmek için tıkla... Yazdım çalıştırdım fakat yine arayüzde yaptığım değişiklikler değişmedi.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #8 TheBlackSwords_Man dedi: Yazdım çalıştırdım fakat yine arayüzde yaptığım değişiklikler değişmedi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede değişiklik yaptığını ve projeyi nasıl çalıştırdığını ayrıntılı şekilde açıklarsan yardımcı olabilirim.
TheBlackSwords_Man dedi: Yazdım çalıştırdım fakat yine arayüzde yaptığım değişiklikler değişmedi. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede değişiklik yaptığını ve projeyi nasıl çalıştırdığını ayrıntılı şekilde açıklarsan yardımcı olabilirim.
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #9 Bu kısımda değişiklik yapıyorum ama ürünler kısmını silmeme rağmen duruyor arka sayfalarada yaptım ama bir değişiklik olmuyor.
Bu kısımda değişiklik yapıyorum ama ürünler kısmını silmeme rağmen duruyor arka sayfalarada yaptım ama bir değişiklik olmuyor.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #10 TheBlackSwords_Man dedi: Eki Görüntüle 2492771 Eki Görüntüle 2492773 Bu kısımda değişiklik yapıyorum ama ürünler kısmını silmeme rağmen duruyor arka sayfalarada yaptım ama bir değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer uygulamayı derleyip çalıştırmana rağmen değişmiyorsa ilgili adresi gizli sekmede açar mısın, belki önbellekte bu hali kalmıştır.
TheBlackSwords_Man dedi: Eki Görüntüle 2492771 Eki Görüntüle 2492773 Bu kısımda değişiklik yapıyorum ama ürünler kısmını silmeme rağmen duruyor arka sayfalarada yaptım ama bir değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer uygulamayı derleyip çalıştırmana rağmen değişmiyorsa ilgili adresi gizli sekmede açar mısın, belki önbellekte bu hali kalmıştır.