TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #11 Fermion dedi: Eğer uygulamayı derleyip çalıştırmana rağmen değişmiyorsa ilgili adresi gizli sekmede açar mısın, belki önbellekte bu hali kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bir değişiklik olmadı sorunum hala devam ediyor.
Fermion dedi: Eğer uygulamayı derleyip çalıştırmana rağmen değişmiyorsa ilgili adresi gizli sekmede açar mısın, belki önbellekte bu hali kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bir değişiklik olmadı sorunum hala devam ediyor.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #12 TheBlackSwords_Man dedi: Yaptım ama bir değişiklik olmadı sorunum hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Projeyi GitHub'a push'layıp paylaşma şansın var mı? Kontrol edelim.
TheBlackSwords_Man dedi: Yaptım ama bir değişiklik olmadı sorunum hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Projeyi GitHub'a push'layıp paylaşma şansın var mı? Kontrol edelim.
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #13 Beceremedim ya ben en iyisi yeni proje açayım. İlginiz için sağ olun.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 17 Mayıs 2025 #14 TheBlackSwords_Man dedi: beceremedim ya ben en iyisi yeni proje açayım ilginiz için sağolun Genişletmek için tıkla... VS Code yerine Visual Studio kullanırsan sürece daha kolay adapte olabilirsin, bilgin olsun. Başlangıçta .NET CLI kullanmak zor olabiliyor.
TheBlackSwords_Man dedi: beceremedim ya ben en iyisi yeni proje açayım ilginiz için sağolun Genişletmek için tıkla... VS Code yerine Visual Studio kullanırsan sürece daha kolay adapte olabilirsin, bilgin olsun. Başlangıçta .NET CLI kullanmak zor olabiliyor.
TheBlackSwords_Man Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #15 Anladım teşekkürler çalışırken kullanırım ama sınavda VS Code kullandırtıyorlar işte.
E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 799 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #16 TheBlackSwords_Man dedi: Anladım teşekkürler çalışırken kullanırım ama sınavda VS Code kullandırtıyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Dotnet için VS Code kullandırtmak da komedi olabilir.
TheBlackSwords_Man dedi: Anladım teşekkürler çalışırken kullanırım ama sınavda VS Code kullandırtıyorlar işte. Genişletmek için tıkla... Dotnet için VS Code kullandırtmak da komedi olabilir.