ASP.NET ile veritabanına bilgi aktarma

App_Data onündeki işaretli silip deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0; olarak dene, çalışmazsa bana yazarmısın yaptığın tüm adımlari ?

Yukarıdaki mesajımda bundan bahsetmiştim 12.0 yapmamış demiştim. Ben arkadaşa attım abi dosyaları. O da değiştirerek halledecek inşallah.
Yardımlarınız için sağolun.

View sekmesinden Data Sources ekleyin. Yeni bağlantı yapın ve accesi seçin test connection deyin sorun çıkmazsa aşağıda size bağlantı cümlesini vericek öyle deneyin.

Sınavdan 80-85 küsür alacağım gibi. Bu uygulamayla 100'e tamamlanacak inşallah  
if<status=0>

komutunun ne işe yaradığını da yazarsanız sevinirim. Hoca o puanı vermemek için didik didip ettirir kodları. Bilmek lazım hepsini. 
Uygulamanın dosyalarını paylaşıyorum : VeriTabanı Bağlantısı.rar — Yandex.Disk

Veri tabanına kayıt yaptığımızda. C++ genellikle bir fonksiyon yazarız ve istediğimiz veriler eklenirse return eklenensayısı ; değilse return 0; döndürüyoruz. C# ise bize ExeCuteNonQuery(); fonksiyonunu hazır olarak sunuyor. Ekrana bastırtıgımızda yaptımığımız işlem sayısını göreceğiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…