L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Asp. Net C# da çözümün içinde görseller diye bir klasör oluşturduk. Bu klasörün yolu nedir? Yani çözüm yolunu nasıl alabiliriz?
Asp. Net C# da çözümün içinde görseller diye bir klasör oluşturduk. Bu klasörün yolu nedir? Yani çözüm yolunu nasıl alabiliriz?
Velametix Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 33 23 Mart 2021 #2 @Laptop Uzmanı neyden bahsettigini tam olarak anlamadım regeditte soyle bir yol mevcut Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ASP.NET
@Laptop Uzmanı neyden bahsettigini tam olarak anlamadım regeditte soyle bir yol mevcut Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ASP.NET
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Velametix dedi: @Laptop Uzmanı neyden bahsettigini tam olarak anlamadım regeditte soyle bir yol mevcut Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ASP.NET Genişletmek için tıkla... Yok onu demek istedim.
Velametix dedi: @Laptop Uzmanı neyden bahsettigini tam olarak anlamadım regeditte soyle bir yol mevcut Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ASP.NET Genişletmek için tıkla... Yok onu demek istedim.