B Berkay242 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 168 22 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar site yaptım ve sitenin içine CSS butonu ekleyeceğim, hazırladım butonları ama ekleyemiyorum.
Arkadaşlar site yaptım ve sitenin içine CSS butonu ekleyeceğim, hazırladım butonları ama ekleyemiyorum.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 22 Mayıs 2019 #2 Master page varsa, HTML kodunu oraya. Butona dair diğer şeyleri de .css stil dosyanda tutmana rağmen mi olmuyor ?
Master page varsa, HTML kodunu oraya. Butona dair diğer şeyleri de .css stil dosyanda tutmana rağmen mi olmuyor ?
B Berkay242 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 168 22 Mayıs 2019 #3 ensopat dedi: Master page varsa, HTML kodunu oraya. Butona dair diğer şeyleri de .css stil dosyanda tutmana rağmen mi olmuyor ? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum siteyi açarken Dosya Ekleri q.PNG 2,7 KB · Görüntüleme: 109
ensopat dedi: Master page varsa, HTML kodunu oraya. Butona dair diğer şeyleri de .css stil dosyanda tutmana rağmen mi olmuyor ? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı alıyorum siteyi açarken