"Build:Cannot find name 'set'. Do you need to change your target library? Try changing the 'lib' complier option to 'es2015' or later" aldığım hata kodu bu ve index.cshtml de view in browsera bastığımda bu hatayı alıyorum:
'/' Uygulamasında Sunucu Hatası.
Kaynak bulunamadı.
Açıklama: HTTP 404. Aradığınız kaynak (veya bağımlı olduklarından biri) kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici olarak kullanılamaz durumda olabilir. Aşağıdaki URL'yi gözden geçirin ve doğru yazıldığından emin olun.
İstenen URL: /Admin/Index
Yardımcı olursanız çok sevinirim takıldım ilerleyemiyorum.
İlk hata için "tsconfig.json" içerisinde eğer "compilerOptions" yoksa, en sona aşağıdaki kodu ekleyin. Varsa içerisine "target" kısmını ekleyebilirsiniz.
JSON:
{
"compilerOptions": {
"target": "ES2015"
}
}
İlk hata düzelmezse "tsconfig.json" içeriğini paylaşabilirsiniz.
İlk hata için "tsconfig.json" içerisinde eğer "compilerOptions" yoksa, en sona aşağıdaki kodu ekleyin. Varsa içerisine "target" kısmını ekleyebilirsiniz.
JSON:
{
}
}
JSON:
{
}
}
Hocam kusuruma bakmayın biraz yeniyim acaba doğru yerde miyim nereden. Csproj a gideceğimi bilmiyorum. Görseldeki yer doğru mu acaba?
(Büyük ihtimalle doğru değil ama nasıl oraya ulaşacağımı yönlendirebilirseniz çok sevinirim tekrardan kusuruma bakmayın)
Hocam kusuruma bakmayın biraz yeniyim acaba doğru yerde miyim nereden. Csproj a gideceğimi bilmiyorum. Görseldeki yer doğru mu acaba?
(Büyük ihtimalle doğru değil ama nasıl oraya ulaşacağımı yönlendirebilirseniz çok sevinirim tekrardan kusuruma bakmayın)
Estağfurullah önemli değil c# dilinde tecrübem olmadığı için csproj kısmına bir şey diyemiyorum fakat “tsconfig.json” dosyasını manuel oluşturup ilgili kodları eklerseniz muhtemelen öncelik olarak onu alacaktır ve hata çözülecektir.
Yani projenizin ana dizininde sağ tık yapıp oluşturun sonra içerisini doldurun.
Veya şöyle de yapabilirsiniz;
Projenize sağ tıklayın.
Add’ı seçin
New Item’a tıklayın ve “TypeScript JSON Configuration File” seçin.