Zevahir Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2018 #1 Dostlar merhaba AspNet ile yaptığım sayfa tasarım ekranında ortalanmış görünüyor. Fakat sayfayı Localhost ile çalıştırdığımda yukarı kaymış vaziyette görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2018
Dostlar merhaba AspNet ile yaptığım sayfa tasarım ekranında ortalanmış görünüyor. Fakat sayfayı Localhost ile çalıştırdığımda yukarı kaymış vaziyette görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Tyrina Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 62 10 Eylül 2018 #2 Çözünürlük farkından dolayı olabilir. Her şeyi kapsayan divin css kodlarına "margin:auto;" kodunu eklemeyi dene.
Çözünürlük farkından dolayı olabilir. Her şeyi kapsayan divin css kodlarına "margin:auto;" kodunu eklemeyi dene.
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2018 #3 menünün css kodlarını görmeden anlamak zor.
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Eylül 2018 #4 Bir DIV'e line-height: 60px; gibi bir style verirsen içindeki yazı dikeyde ortalanır.
Zevahir Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #5 Tyrina dedi: Çözünürlük farkından dolayı olabilir. Her şeyi kapsayan divin css kodlarına "margin:auto;" kodunu eklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Merhaba dediğinizi uyguladım. Maalesef sonuç değişmedi. xenefon dedi: menünün css kodlarını görmeden anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Buyrun incelerseniz sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 8,4 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2018
Tyrina dedi: Çözünürlük farkından dolayı olabilir. Her şeyi kapsayan divin css kodlarına "margin:auto;" kodunu eklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Merhaba dediğinizi uyguladım. Maalesef sonuç değişmedi. xenefon dedi: menünün css kodlarını görmeden anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Buyrun incelerseniz sevinirim.
Tyrina Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 62 11 Eylül 2018 #6 Zevahir dedi: Merhaba dediğinizi uyguladım.Maalesef sonuç değişmedi Genişletmek için tıkla... Menü divine de eklemeyi dener misiniz?
Zevahir dedi: Merhaba dediğinizi uyguladım.Maalesef sonuç değişmedi Genişletmek için tıkla... Menü divine de eklemeyi dener misiniz?
B Bunyip Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 21 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 11 Eylül 2018 #7 #div-icerik alanına line-height: 80px; ekleyip dener misin?
Tyrina Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 62 11 Eylül 2018 #8 Kusura bakmayın ben sorunu yanlış anlamışım bu çözümü deneyin. Bunyip dedi: #div-icerik alanına line-height: 80px; ekleyip dener misin? Genişletmek için tıkla...
Kusura bakmayın ben sorunu yanlış anlamışım bu çözümü deneyin. Bunyip dedi: #div-icerik alanına line-height: 80px; ekleyip dener misin? Genişletmek için tıkla...
Zevahir Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #9 Tyrina dedi: Menü divine de eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba menü divine line-height 80 px verdim ve ortalandı. Teşekkür edereim sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2018
Tyrina dedi: Menü divine de eklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba menü divine line-height 80 px verdim ve ortalandı. Teşekkür edereim sorun çözüldü.
B Bunyip Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 21 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 12 Eylül 2018 #10 line-height:80px; her zaman kurtarmayabilir seni. 80px olarak ayarlamamızın nedeni olduğu alanın 80px yüksekliğe sahip olması. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2018
line-height:80px; her zaman kurtarmayabilir seni. 80px olarak ayarlamamızın nedeni olduğu alanın 80px yüksekliğe sahip olması.