Asperger sendromlu olup olmadığımı nasıl anlarım?

egerdn

Picopat
Daha fazla  
2 gün önce psikiyatrıma DEHB ilaçlarımı almaya gittik. Doktor annemle konuştu. Sonra babamla annem sohbet ederken odaya girdim. Telefonunda Acıbadem sitesinde “Asperger sendromu nedir?” yazıyordu. “Ne bu?” dediğimde, “Bir şey yok, Instagram’da gördüm.” dedi. Hastalığı araştırdığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü; bütün belirtileri var bende. Fakat bu belirtiler ben küçükken yoktu, 13–14 yaşından sonra, ergenliğe girince başladı. Eğer öyle bir şey varsa, annem ya da doktorum neden bana söylemek istemiyor olabilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce psikiyatrıma DEHB ilaçlarımı almaya gittik. Doktor annemle konuştu. Sonra babamla annem sohbet ederken odaya girdim. Telefonunda acıbadem sitesinde “asperger sendromu nedir?” yazıyordu. “ne bu?” dediğimde, “bir şey yok, Instagram'da gördüm.” dedi. Hastalığı araştırdığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü; bütün belirtileri var bende. Fakat bu belirtiler ben küçükken yoktu, 13–14 yaşından sonra, ergenliğe girince başladı. Eğer öyle bir şey varsa, annem ya da doktorum neden bana söylemek istemiyor olabilir sizce?

Geçmiş olsun hocam öncelikle asperger sendromunun belirtilerine sahip olmanız asperger sendromu olduğunuz anlamına gelmez Google'dan bakarak sakın teşhis koymayın kendi kendinize.Sizde öyle bir şey varsa aileniz sizin farklı olduğunuzu ya da korkmanızı istemiyor olabilir asperger sendromu öyle hayatı çok etkileyen bir şey değil Messi de vardı asperger ve asperger genellikle genetik olur ama genelde geçmiş olsun.

Asperger sendromu sonuçta bir otizm çeşidi ve otizm sonradan oluşmaz, hastalık değil, nörocesitliliktr. Eğer çocukken yok sonradan oldu diyorsanız başka şeylerle ilgili olabilir
Ama adhd ve otizm beraber çok sık görülüyor, var ya da yok diye bir şey diyemeyiz buna uzman kadar verir ama otistik iseniz bu bir hastalık değil, çeşitlilik bunu unutmayın

Asperger sendromu sonuçta bir otizm çeşidi ve otizm sonradan oluşmaz, hastalık değil, nörocesitliliktr. Eğer çocukken yok sonradan oldu diyorsanız başka şeylerle ilgili olabilir.
Ama adhd ve otizm beraber çok sık görülüyor, var ya da yok diye bir şey diyemeyiz buna uzman kadar verir ama otistik iseniz bu bir hastalık değil, çeşitlilik bunu unutmayın.

Gelecek ay tekrar ilaç yazdırmaya gideceğim bunu test yapıp falan bulabiliyorlar mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı