DMA_Design
Yoctopat
Daha fazla
Selamlar, ben gelecekte PMYO’ya girmeyi planlıyorum. Yaklaşık 10 yaşımdan beri bende hafif Asperger teşhisi konulmuş durumda ve aynı şekilde ilaç kullanıyorum. Ancak ilaçları yavaş yavaş azaltmayı ve bırakmayı planlıyorum. Emniyet Sağlık Yönetmeliği hakkında belirli araştırmalar yaptım ve başvurudan 2 yıl öncesine kadar herhangi bir psikiyatrik muayenenin elenme sebeplerinden biri olduğunu gördüm. Bu teşhisi yeniden değerlendirme ile kaldırabileceğimi öğrendim; ancak okul durumum sebebiyle en az liseden birkaç ay önce kaldırmamın daha iyi olacağını düşündüm.
Zaten liseden sonra kaldırmayı her türlü şekilde planlıyorum; ancak bu Emniyet Sağlık Yönetmeliği için uygun mudur?
Eskisi kadar tanı belirtilerine sahip değilim, aklî dengem de yerinde, ancak yine de herhangi bir eleme durumundan endişeleniyorum.
Zaten liseden sonra kaldırmayı her türlü şekilde planlıyorum; ancak bu Emniyet Sağlık Yönetmeliği için uygun mudur?
Eskisi kadar tanı belirtilerine sahip değilim, aklî dengem de yerinde, ancak yine de herhangi bir eleme durumundan endişeleniyorum.