Asphalt 8: Airbone'u GT740M Oynatır Mı?

Sanırım oyun "Asphalt 8: Airbone". İçin rahat olsun. Feature Level'i 9.3'ten daha yüksek meraklanma. Çatır çatır oynarsın o oyunu.
Teşekkürler hocam. Benim ki kaç acaba? Merak ettim.

Şimdi GTA V PC'ye çıkınca nasıl bir şey olduğunu öğreneceğiz. Watch Dogs için ise 1366x768 için fazla grafik açmazsan yani Medium civarı takılırsan oynatır gibime geliyor.

Şimdi GTA V PC'ye çıkınca nasıl bir şey olduğunu öğreneceğiz. Watch Dogs için ise 1366x768 için fazla grafik açmazsan yani Medium civarı takılırsan oynatır gibime geliyor.
Oo iyi o zaman. Medium orta, High yüksek oluyor galiba değil mi? Benim için orta ayar bile normal. Özellik olarak iyi mi hocam peki laptop?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Medium -> Orta, High -> Yüksek. Yani fena değil. Tabi Casper olmasının dışında.

Evet. Medium -> Orta, High -> Yüksek. Yani fena değil. Tabi Casper olmasının dışında.
Casper tavsiye edende var hocam. Yani marka sorun değil inşallah. Sorun çıkartmasın yeter.

GT 220M ile rahat rahat oynuyorum. Bir sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…