Lethee Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 29 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar windows 8.1 bilgisayarımda asphalt 8 oynuyordum ve para hilesi yaptığım için ban yedim nasıl kaldırabilirim?
Arkadaşlar windows 8.1 bilgisayarımda asphalt 8 oynuyordum ve para hilesi yaptığım için ban yedim nasıl kaldırabilirim?
Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #2 Yeni bir microsoft hesabıyla giriş yap düzelir.
O onurylkn54 Hectopat Katılım 22 Eylül 2013 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #3 Yada format at. Bana da olmuştu. Eğer ban yemek istemiyorsanız belli bir süre hileyi yaptıktan sonra ofline oynayıp ilerleyin sonra online oynayınca birşey olmuyor. Ama yinede ban yeme ihtimali var tabiki.
Yada format at. Bana da olmuştu. Eğer ban yemek istemiyorsanız belli bir süre hileyi yaptıktan sonra ofline oynayıp ilerleyin sonra online oynayınca birşey olmuyor. Ama yinede ban yeme ihtimali var tabiki.