unchain my heart Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #1 Yeni aldığım Lg g2 mini de cereyan eden sorun. Girip bi kaç yarış yaptım ardından çıkıp bir daha girince, daha yarışa girmeden kendini kapatmaya başladı.
Yeni aldığım Lg g2 mini de cereyan eden sorun. Girip bi kaç yarış yaptım ardından çıkıp bir daha girince, daha yarışa girmeden kendini kapatmaya başladı.
Anıl Bilge Megapat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 435 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #2 İşletim sistemin nedir ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #3 Orjinal mı oyun?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Eylül 2014 #4 Telefona bütün güncelleştirmeleri yaptın mı? KitKat ise ve ART devrede ise Dalvik'e geç. Dalvik devrede ise ART ile dene.
Telefona bütün güncelleştirmeleri yaptın mı? KitKat ise ve ART devrede ise Dalvik'e geç. Dalvik devrede ise ART ile dene.
unchain my heart Hectopat Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Telefona bütün güncelleştirmeleri yaptın mı? KitKat ise ve ART devrede ise Dalvik'e geç. Dalvik devrede ise ART ile dene. Genişletmek için tıkla... Android 4.4.2 İşletim sistemi, orjinal oyun, tüm güncelleştirmeleri yaptım fakat ART'a nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Edit: Tamam buldum ve Art'a geçiyorum şimdi . Sorun hala devam ediyor... Son düzenleme: 11 Eylül 2014
Recep Baltaş dedi: Telefona bütün güncelleştirmeleri yaptın mı? KitKat ise ve ART devrede ise Dalvik'e geç. Dalvik devrede ise ART ile dene. Genişletmek için tıkla... Android 4.4.2 İşletim sistemi, orjinal oyun, tüm güncelleştirmeleri yaptım fakat ART'a nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Edit: Tamam buldum ve Art'a geçiyorum şimdi . Sorun hala devam ediyor...