Asphalt 8 vs Asphalt 9

Asphalt 9 oyna çünkü 8'in kariyer ve etkinlikleri çok sarmaz ve orada pay to Win mantığıyla dönüyor işler arabalar pahalı yükseltmeler pahalı kazanç desen 0'a yakın(reklam izlemezsen) o yüzden 9

Asphalt 9 daha çok P2W hocam.

Asphalt 9 daha çok P2W hocam.

Olsun Asphalt 8 gibi kendinden soğutmuyor. Asphalt 8'in kutu açıp yükseltmesi ve yükseltmelerin makul olması iyiydi (ayrıca bolca Special events ve arge vardı) şimdi ise bunların tırnağı olmayan festival adında işte season Pass gibi abidik gubidik şeyler var. Bence hâlâ A9 daha iyi (A8 düzelmediği müddetçe).

9 daha iyi ama 8 ile güzel anılarım olduğu için 8 diyeceğim.

Etrafımda oynayanlar vardı ancak telefonum bayağı kötüydü (G3 beat 8 GB) ondan dolayı A8'in ek kaynakları indirilemez bende Nitro'da takılır hevesimi atardım. O yüzden A8 (çok üzülerek) 2019'da (yeni yeni bozmaya başladığı sıralarda) başladım.

Şunları sadece izleyip (dibim düşerek) geçirmek cidden koyuyor

Ben eski Asphalt 8 versiyonunu indirdim (v1.2.0) çok keyif alıyorum hocam. Yeni hali gerçekten oynanmaz ama eski sürümü günümüzde bile çok zevk veriyor.

Ben açıkçası onu denedim bitirdim lakin. Kutu açmak Pro yükseltmek istediğimden ötürü 1.2.0 kesmedi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…