Oyunu birkaç saat önce indirmiştim açmaya çalıştığımda Gameloft ekranı geliyor 1 dakika sonra kapanıyor. Olay görüntüleyicisine bakınca AppCrash hatası aldığımı söylüyor. Windows Store'dan indirdim oyunu. Bu da log Process Monitor'ün log dosyası doğru yapmışımdır umarım.
Yanlışlıkla üste etiketlemişim.
Sistem dosyalarınızda bir eksik göremedim. Oyunun kurulu olduğu klasörde birkaç eksik var fakat oyun onları gerektiriyor mu, emin değilim. Sisteminizin bileşenleri nedir?
Sisteminiz bazı bileşenlerde ucundan kurtarsa da ekran kartında kurtarmıyor gibi geldi bana. Önerilen ekran kartı HD 4000 imiş, sizinkinden daha iyi olduğunu görüyorum.
Eğer dediğiniz gibi bu kartla oyunu oynayan varsa, grafik biriminin sürücüsünü güncellemeyi ve bunu kurmayı deneyin.
Minecraft'ı açmaya çalışınca da Bad Video Card Driver hatası veriyor. OpenCL ile ilgili bir hata sanırım. 2011 sürümünde açılıyordu oyun sorun ekran kartımın sürücüsünde olabilir.
Hocam çaktırmadan ekran kartımı gömdünüz mü ?
Hayır, yanlış anlamayın Olmadı silip yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Dediğim gibi, oyun klasöründe eksik DLL'ler var fakat oyunu açmada gerekli mi emin değilim.
Bende ümitli değilim ama deneyeceğim. Ben aslında AppCrash ile ekran kartı arası daki bağlantıyı tam olarak anlamadım.
Ben silip yükleyene kadar ömrüm biter.
Hayır, yanlış anlamayın Olmadı silip yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Dediğim gibi, oyun klasöründe eksik DLL'ler var fakat oyunu açmada gerekli mi emin değilim.