Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 19 Ekim 2021 #1 Geçen senelerde kasıldığım Google Play hesabıma bağlanmak istiyorum bu hatayı veriyor. Diğer hesaplara bağlanmayı denedim herhangi bir hata vermedi. Sadece kasıldığım hesaba bağlanırken hata veriyor, bağlanmıyor.
Geçen senelerde kasıldığım Google Play hesabıma bağlanmak istiyorum bu hatayı veriyor. Diğer hesaplara bağlanmayı denedim herhangi bir hata vermedi. Sadece kasıldığım hesaba bağlanırken hata veriyor, bağlanmıyor.
Kenan Sabri Çilli Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 Cihazın ayarlar bölümünden uygulamalar kısmına girip Asphalt 9'un önbelleğini temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Yusuf Deli Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 çözebildiniz mi hatayı acaba, bende de birebir aynı hata mevcut, yeni telefon aldım, giriş yapamıyorum Artı 0 Eksi
çözebildiniz mi hatayı acaba, bende de birebir aynı hata mevcut, yeni telefon aldım, giriş yapamıyorum
KS KS Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #4 Yusuf Deli dedi: çözebildiniz mi hatayı acaba, bende de birebir aynı hata mevcut, yeni telefon aldım, giriş yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtım mecburen :| Artı 0 Eksi
Yusuf Deli dedi: çözebildiniz mi hatayı acaba, bende de birebir aynı hata mevcut, yeni telefon aldım, giriş yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açtım mecburen :|