kaanyrdgl Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 30 Haziran 2021 #11 296822 dedi: Benim çöp (9500GT) akıcı oynatırken ve ısınma sorunu olmazken RX560'da olması ilginç. 54 Derece gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ısı değerlerinin sıcak veya normal olmasını bilmiyorum o yüzden kendime göre sıcak gelmişti. Mehmet A dedi: Normal bir değer. Hatta bu sıcaklıkta yeni ekran kartları fan bile çalıştırmıyor. Yükte 80 dereceye kadar sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşşekkür ederim iyi günler. Myk61 dedi: El değdirmek statik elektrik açısından sorun yaratabilir. Göz kararı tespit yerine kaç derece olduğunu öğrenebilirseniz normal olup olmadığı konusunda daha net yorumlar yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olucaktı bilmediğim için soruyorum statik elektriğin ne gibi zararları olur?
296822 dedi: Benim çöp (9500GT) akıcı oynatırken ve ısınma sorunu olmazken RX560'da olması ilginç. 54 Derece gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ısı değerlerinin sıcak veya normal olmasını bilmiyorum o yüzden kendime göre sıcak gelmişti. Mehmet A dedi: Normal bir değer. Hatta bu sıcaklıkta yeni ekran kartları fan bile çalıştırmıyor. Yükte 80 dereceye kadar sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşşekkür ederim iyi günler. Myk61 dedi: El değdirmek statik elektrik açısından sorun yaratabilir. Göz kararı tespit yerine kaç derece olduğunu öğrenebilirseniz normal olup olmadığı konusunda daha net yorumlar yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olucaktı bilmediğim için soruyorum statik elektriğin ne gibi zararları olur?