Metronun Karanlığı Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Asphalt 9'a giriyorum fakat yarışlar açılmıyor. "Yarış" butonuna basıyorum yükleme ekranı geliyor ve orada kalıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022
Asphalt 9'a giriyorum fakat yarışlar açılmıyor. "Yarış" butonuna basıyorum yükleme ekranı geliyor ve orada kalıyor. Ne yapabilirim?
Belasıüsünde Femtopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 51 Yer Malatya Doğanşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #2 Metronun Karanlığı dedi: Asphalt 9'a giriyorum fakat yarışlar açılmıyor. "yarış" butonuna basıyorum yükleme ekranı geliyor ve orada kalıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lütfen cihaz markanızı söyleyin. Ona göre yardım edeyim. Artı 0 Eksi
Metronun Karanlığı dedi: Asphalt 9'a giriyorum fakat yarışlar açılmıyor. "yarış" butonuna basıyorum yükleme ekranı geliyor ve orada kalıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lütfen cihaz markanızı söyleyin. Ona göre yardım edeyim.
KS KS Metronun Karanlığı Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 @Belasıüsünde Oyunu Microsoft'tan indirdim. Pc'den oynuyorum. Casper laptop. Artı 0 Eksi
Belasıüsünde Femtopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 51 Yer Malatya Doğanşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 Metronun Karanlığı dedi: @Belasıüsünde Oyunu Microsoft'tan indirdim. Pc'den oynuyorum. Casper laptop. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan Google Play Games'den ilerlemenizi kayıt edin bunu Asphalt 9'dan ayarlar menüsünden yapabilirsiniz sonra oyunu silip yükleyin umarım sorun çözülür Artı 0 Eksi
Metronun Karanlığı dedi: @Belasıüsünde Oyunu Microsoft'tan indirdim. Pc'den oynuyorum. Casper laptop. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan Google Play Games'den ilerlemenizi kayıt edin bunu Asphalt 9'dan ayarlar menüsünden yapabilirsiniz sonra oyunu silip yükleyin umarım sorun çözülür