Aspire 3 15 nasıl değerlendirilir?

segaha123

Hectopat
Daha fazla  
2-3 sene önce mağazadan Aspire 3 15 almıştım, alış fiyatı 16 bin diye hatırlıyorum ama artık bunu satıp oyuncu laptopuna geçmeyi düşünüyorum. Bu Aspire laptopu nasıl değerlendirebilirim, satış fiyatına ne eklemeliyim? Son olarak en çok alıcıyı hangi tarz sitelerden bulabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aspire 3 satan birisi olarak söylüyorum letgoya ilan ver ancak fazla kolay satılan bir seri değil uygun fiyatta tutman gerek onun dışı ancak ölü fiyattan al satçılar almaya çalışacaktır

Aspire 3 satan birisi olarak söylüyorum Letgo'ya ilan ver ancak fazla kolay satılan bir seri değil uygun fiyatta tutman gerek onun dışı ancak ölü fiyattan al satçılar almaya çalışacaktır.

Laptoplar ile ilgili çok bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum, bu laptopun ekran kartı yok yani AMD Radeon graphic kartı var sanırım oyunları oynatıyor ama 2017'den sonraki oyunları pek oynatmıyor, onun dışında işlemcisi RAM'i iyi bu laptoplara ekran kartını değiştiremiyoruz değil mi? Şimdi diyorum 16binin üstüne bir 5-10 bin ekleyip bir oyun laptopu alabilirmişim aslında ama iş işten geçti artık, satmaya bakacağım artık ne yapalım.

Laptoplar ile ilgili çok bilgi sahibi değilim o yüzden soruyorum, bu laptopun ekran kartı yok yani AMD Radeon graphic kartı var sanırım oyunları oynatıyor ama 2017'den sonraki oyunları pek oynatmıyor, onun dışında işlemcisi RAM'i iyi bu laptoplara ekran kartını değiştiremiyoruz değil mi? Şimdi diyorum 16binin üstüne bir 5-10 bin ekleyip bir oyun laptopu alabilirmişim aslında ama iş işten geçti artık, satmaya bakacağım artık ne yapalım.
Hayır malesef laptoplarda işlemci ve ekran kartı değiştirilemez canın sağolsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı