zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 18 Temmuz 2022 #11 hilem2380 dedi: Teşekkürler hocam, son olarak sizin linuxla geldiyse Windows'u nerden edindiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bana gelen model FreeDos yazıyordu ama Windows 10 kurulu şekilde geldi.
hilem2380 dedi: Teşekkürler hocam, son olarak sizin linuxla geldiyse Windows'u nerden edindiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bana gelen model FreeDos yazıyordu ama Windows 10 kurulu şekilde geldi.
4 457322 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 512 13 Kasım 2022 #12 Unixd dedi: Aynı ürünün MX330 ekran kartlı versiyonu mevcut bende. Sormak istediğin bir soru var ise yardımcı olabilirim. Tarayıcı ve ofis programları için yeterli, fiyat olarak da uygun çoğu model de SATA SSD olur ama bu modelde M.2 SSD mevcut Samsung marka. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama kaç RAM slotu var artırabiliyor muyuz 2 sorum olarak SATA SSD takmak için yer var mı laptopta.
Unixd dedi: Aynı ürünün MX330 ekran kartlı versiyonu mevcut bende. Sormak istediğin bir soru var ise yardımcı olabilirim. Tarayıcı ve ofis programları için yeterli, fiyat olarak da uygun çoğu model de SATA SSD olur ama bu modelde M.2 SSD mevcut Samsung marka. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum ama kaç RAM slotu var artırabiliyor muyuz 2 sorum olarak SATA SSD takmak için yer var mı laptopta.