Bütçe 8K trendyolda var sadece göstermek için teknosa linki attım.10k ya onlar alınmaz 1650 ucuza bunu gördüm bu https://www.hepsiburada.com/asus-tu...FigwSrHEV30cv6lwbhQaAsXbEALw_wcB&gclsrc=aw.ds veya en kötü ihtimalle bu Acer Aspire 5 A515-56G NX.AT1EY.001 Intel Core i5 1135G7 8 GB 512 GB SSD MX 450 Linux 15.6
Bütçe 8K Trendyol'da var sadece göstermek için Teknosa linki attım.
Hocam asus'ta 512 ssd var acer'de 256gb artı olarak ekran kartıda var ve içinde w10 olduğu için garibime gitti.Hemen hemen aynı.
Acer SSD olarak daha iyi ama ASUS kalitesinde var ortada karar senin.
Hocam ASUS'ta 512 SSD var Acer'de 256 GB artı olarak ekran kartıda var ve içinde Windows 10 olduğu için garibime gitti.
O anlamda demedim hem ekran kartı hem w10 olmasına rağmen fiyatı uygun o garibime gitti. Bu arada üniversite için alınacak laptop.Dostum SSD RAM bunlar sonradan yukseltilebilecek şeyler ekran kartına önem verin derim.
O anlamda demedim hem ekran kartı hem Windows 10 olmasına rağmen fiyatı uygun o garibime gitti. Bu arada üniversite için alınacak laptop.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.