W wacker Hectopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Amazon indirimlerinde gördüm. 2K ekran olması ilgi çekici sizce alınır mı? Bütçe 12K başka önerileriniz nelerdir? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Amazon indirimlerinde gördüm. 2K ekran olması ilgi çekici sizce alınır mı? Bütçe 12K başka önerileriniz nelerdir? Amazon.com.tr
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Bu sistem 2K ekranda tarayıcıyı zor kaldırır. Oyun için alınacaksa MX450 bulunduran modellere bakılabilir.
Bu sistem 2K ekranda tarayıcıyı zor kaldırır. Oyun için alınacaksa MX450 bulunduran modellere bakılabilir.
W wacker Hectopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Amaç ofis işleri ve gündelik kullanım. Bestty dedi: Bu sistem 2K ekranda tarayıcıyı zor kaldırır. Oyun için alınacaksa MX450 bulunduran modellere bakılabilir. Genişletmek için tıkla...
Amaç ofis işleri ve gündelik kullanım. Bestty dedi: Bu sistem 2K ekranda tarayıcıyı zor kaldırır. Oyun için alınacaksa MX450 bulunduran modellere bakılabilir. Genişletmek için tıkla...
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 wacker dedi: Amaç ofis işleri ve gündelik kullanım. Genişletmek için tıkla... 15.6 inç için 2K nasıl olur bilemedim ama onun dışında güzel cihaz. Alınca 8 GB RAM takviyesi yapmanızı tavsiye ederim. Umarım dahili kart yüzünden ileride sizi üzmez.
wacker dedi: Amaç ofis işleri ve gündelik kullanım. Genişletmek için tıkla... 15.6 inç için 2K nasıl olur bilemedim ama onun dışında güzel cihaz. Alınca 8 GB RAM takviyesi yapmanızı tavsiye ederim. Umarım dahili kart yüzünden ileride sizi üzmez.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 şu mesajı yazan zır cahilden başka bir şey değil