Y yusuffff şahinnn Zeptopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 ACER Aspire 7 A715-42 Amd Ryzen 5 5500u 8gb 256gb Ssd Gtx1650 15.6 Fhd Dos Bilgisayar Nh.qbfey.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER Aspire 7 A715-42 Amd Ryzen 5 5500u 8gb 256gb Ssd Gtx1650 15.6 Fhd Dos Bilgisayar Nh.qbfey.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ASUS Tuf Gaming A15 R7 7435hs 32 Gb 1 Tb Ssd Rtx3050 144hz W11p 15.6 Fhd Notebook - Fiyatı, Yorumları ASUS Tuf Gaming A15 R7 7435hs 32 Gb 1 Tb Ssd Rtx3050 144hz W11p 15.6 Fhd Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ACER Nitro 5 An515-45 R5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 Dos 15.6 Fhd Diüzstü Bilgisayar Nh.qbaey.005 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER Nitro 5 An515-45 R5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 Dos 15.6 Fhd Diüzstü Bilgisayar Nh.qbaey.005 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Arkadaşlar hangi laptopu almalıyım? Hem oyun hem de yazılım için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2022
ACER Aspire 7 A715-42 Amd Ryzen 5 5500u 8gb 256gb Ssd Gtx1650 15.6 Fhd Dos Bilgisayar Nh.qbfey.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER Aspire 7 A715-42 Amd Ryzen 5 5500u 8gb 256gb Ssd Gtx1650 15.6 Fhd Dos Bilgisayar Nh.qbfey.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ASUS Tuf Gaming A15 R7 7435hs 32 Gb 1 Tb Ssd Rtx3050 144hz W11p 15.6 Fhd Notebook - Fiyatı, Yorumları ASUS Tuf Gaming A15 R7 7435hs 32 Gb 1 Tb Ssd Rtx3050 144hz W11p 15.6 Fhd Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl ACER Nitro 5 An515-45 R5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 Dos 15.6 Fhd Diüzstü Bilgisayar Nh.qbaey.005 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER Nitro 5 An515-45 R5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050 Dos 15.6 Fhd Diüzstü Bilgisayar Nh.qbaey.005 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Arkadaşlar hangi laptopu almalıyım? Hem oyun hem de yazılım için kullanacağım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #2 Aralarından en mantıklısı Nitro.
Y yusuffff şahinnn Zeptopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #3 Artoria Pendragon dedi: Aralarından en mantıklısı Nitro. Genişletmek için tıkla... Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? yusuffff şahinnn dedi: Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unuttum birde pil önemli
Artoria Pendragon dedi: Aralarından en mantıklısı Nitro. Genişletmek için tıkla... Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? yusuffff şahinnn dedi: Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unuttum birde pil önemli
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #4 yusuffff şahinnn dedi: Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de Nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... 16 GB versiyonun testi burada var, bence idare eder bir soğutması var. Fan sesi yükte her Gaming cihazda fazla olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yusuffff şahinnn dedi: Eklemeyi unuttum bir de pil önemli. Genişletmek için tıkla... Buradaki hiçbir cihaz doğru düzgün pil ömrü sunmaz açıkçası, hepi topu 3 saat civarı çoğu.
yusuffff şahinnn dedi: Dostum ısınma konusunda ve fan sesinin olabildiğince az çıkması benim için önemli yine de Nitro mu almalıyım? Bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... 16 GB versiyonun testi burada var, bence idare eder bir soğutması var. Fan sesi yükte her Gaming cihazda fazla olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yusuffff şahinnn dedi: Eklemeyi unuttum bir de pil önemli. Genişletmek için tıkla... Buradaki hiçbir cihaz doğru düzgün pil ömrü sunmaz açıkçası, hepi topu 3 saat civarı çoğu.
Y yusuffff şahinnn Zeptopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #5 Artoria Pendragon dedi: 16 GB versiyonun testi burada var, bence idare eder bir soğutması var. Fan sesi yükte her Gaming cihazda fazla olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki hiçbir cihaz doğru düzgün pil ömrü sunmaz açıkçası, hepi topu 3 saat civarı çoğu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Oyun oynamiyorkende fanlar çalışır mı veya fanlari kapatma veya kısma seçeneği var mıdır?
Artoria Pendragon dedi: 16 GB versiyonun testi burada var, bence idare eder bir soğutması var. Fan sesi yükte her Gaming cihazda fazla olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki hiçbir cihaz doğru düzgün pil ömrü sunmaz açıkçası, hepi topu 3 saat civarı çoğu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Oyun oynamiyorkende fanlar çalışır mı veya fanlari kapatma veya kısma seçeneği var mıdır?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 11 Kasım 2022 #6 yusuffff şahinnn dedi: Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Oyun oynamiyorkende fanlar çalışır mı veya fanlari kapatma veya kısma seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var oyun oynamadığınız sürece fanlar çalışmaz.
yusuffff şahinnn dedi: Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Oyun oynamiyorkende fanlar çalışır mı veya fanlari kapatma veya kısma seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var oyun oynamadığınız sürece fanlar çalışmaz.
Y yusuffff şahinnn Zeptopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #7 Artoria Pendragon dedi: Var oyun oynamadığınız sürece fanlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bu bütçede önericeğiniz başka laptop yoksa bu ürünü alıyorum.
Artoria Pendragon dedi: Var oyun oynamadığınız sürece fanlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bu bütçede önericeğiniz başka laptop yoksa bu ürünü alıyorum.