Aspire 7 A715-75G RAM ve SSD upgrade

LordOfTheRoad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sistemim Aspire 7 A715-75G
Sistemime bir RAM ve bir SSD almayı düşünüyorum.
RAM olarak Crucial 8 GB 3200MHz CT4g4sfs624a modelini düşünüyorum ama şöyle bir sorum var.
Şu anki sistemde Kingston'ın 8 GB DDR4 3200 MHz RAM'i takılı sorum şu ki ben bu sisteme Crucial RAM'i takarsam herhangi bir sıkıntı oluşur mu?
Ayrıca eski görev yöneticisinde RAM hızı 2933 MHz gözüküyordu ama yenilenen görev yöneticisinde hız bölümü boş ve CPU Z de de 3200 (1600 MHz) yazıyor yani benim şimdi 2933 MHz mi 1600 mü yoksa 3200 MHz'lik bir RAM almam gerek?
Ve CL değerleri falan onları bulamadım alacağım RAM'in o değerlerle aynı olması daha sağlıklı olur herhalde.
SSD olarak da Crucial P3 500GB CT500P3SSD8 modelini düşündüm.
Bunların dışındaki bir sorum ise ben RAM ve SSD'yi alınca Acer yetkili servisinde RAM ve SSD montajımı yaptırabilir miyim yaptırırsam garantiyi etkiler mi? Ve sistemi serviste bırakmamı isterler mi?
Yazacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum eğer aklınızda daha uyguna SSD varsa önerirseniz çok mutlu olurum iyi günler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…