Çözüldü Aspire A715-42G-R016 dahili ekran kartı nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nexusxss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım Aspire A715-42G-R016 yeni monitör alacağım, AMD Graphics'i devre dışı bırakıp ekranimin gelmesini sağlayan ekran kartimin 3050 olmasını istiyorum. Yardım eder misiniz? Olduğu gibi kaybolsun harici monitoru olan arkadaşımın dediğine göre hem RTX hem de AMD Graphics çalıştığı için FPS düşürüyormuş. Çok önemli burada yardıma ihtiyacım var: Eğer harici monitör alıp takarsam hem AMD'yi hem RTX'i kullanıyormuş laptopun monitorunu kapatıp hariciyi tek kilarsam oyunda AMD çalışır mı?

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Bu modelde harici GPU üstüne bağlı port yoktu gibi hatırlıyorum fakat bir teyit edelim.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Bu modelde harici GPU üstüne bağlı port yoktu gibi hatırlıyorum fakat bir teyit edelim.

Şu an bilgisayar garantide ama orada RTX kartim ve AMD Graphics var. AMD Graphics'de dizüstü ekranı yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bilgisayar garantide ama orada RTX kartim ve AMD Graphics var. AMD Graphics'de dizüstü ekranı yazıyor.

Orada olan portlarına hangi ekran kartını gormeden bir şey diyemem. Ürününü gelince beni etiketleyip buradan sorabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1701350841577859661496623853213.jpg
    1701350841577859661496623853213.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı