W WelfuQ Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #11 @Artoria Pendragon hocam kusura bakmayın ama işlemcimin nasıl destekleyip desteklemediğini bilmiyorum yani nasıl oluyor bilmiyorum
@Artoria Pendragon hocam kusura bakmayın ama işlemcimin nasıl destekleyip desteklemediğini bilmiyorum yani nasıl oluyor bilmiyorum
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Ekim 2022 #12 İşlemcin kapasite olarak destekliyorsa demek istemiştim ama yukarıda AIDA64'den bakmışsın zaten sıkıntı olmaz muhtemelen.
İşlemcin kapasite olarak destekliyorsa demek istemiştim ama yukarıda AIDA64'den bakmışsın zaten sıkıntı olmaz muhtemelen.
W WelfuQ Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #13 @Artoria Pendragon hocam gerçekten çok teşekkür ederim bu tarz şeylerle ilk ilgilenişimdi yardımcı olduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim
@Artoria Pendragon hocam gerçekten çok teşekkür ederim bu tarz şeylerle ilk ilgilenişimdi yardımcı olduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim
ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ekim 2022 #14 Acer Aspire E5-571G Notebook - Acer Aspire E5-571G Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal Acer Aspire E5-571G Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı bilendenal.com
Acer Aspire E5-571G Notebook - Acer Aspire E5-571G Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal Acer Aspire E5-571G Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı bilendenal.com