enoone Hectopat Katılım 21 Mart 2014 Mesajlar 104 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum ve yakında alacağım. Birkaç araştırmadan sonra kendime uygun, özellikleri iyi olan, güzel bir notebook buldum. Markası: Acer Modeli: Aspire E5-571G-NX-MLZEY-009 Notebook Fiyatı: 1.512,23 TL Linki: http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aspire-e5-571g-nx-mlzey-009-notebook-fiyati,139368.html Ancak almak istediğim dizüstü FreeDOS, yani işletim sistemi Windows değil. Ben bu bilgisayara nasıl Windows işletim sistemi kurarım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum ve yakında alacağım. Birkaç araştırmadan sonra kendime uygun, özellikleri iyi olan, güzel bir notebook buldum. Markası: Acer Modeli: Aspire E5-571G-NX-MLZEY-009 Notebook Fiyatı: 1.512,23 TL Linki: http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-aspire-e5-571g-nx-mlzey-009-notebook-fiyati,139368.html Ancak almak istediğim dizüstü FreeDOS, yani işletim sistemi Windows değil. Ben bu bilgisayara nasıl Windows işletim sistemi kurarım?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 19 Aralık 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video rehber size yardımcı olabilir. Ama sakın Windows 7 kurmayın Windows 8.1 kurun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video rehber size yardımcı olabilir. Ama sakın Windows 7 kurmayın Windows 8.1 kurun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.981 Çözümler 86 19 Aralık 2014 #3 U serisi işlemcili laptop alma. Asus X550JK-XO012D - TeknoFiyat 200 TL daha opsiyonun varsa yukarıdakini değerlendir. İşlemcisi çok daha iyi, gpu'su da daha başarılı. ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır
U serisi işlemcili laptop alma. Asus X550JK-XO012D - TeknoFiyat 200 TL daha opsiyonun varsa yukarıdakini değerlendir. İşlemcisi çok daha iyi, gpu'su da daha başarılı. ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır