Acer Aspire E5-573G notebook.
Maksimum bellek: 16 GB (2 x 8 GB) DDR3L SO-DIMM
Windows 10 64 Bit, i5-5200U, 920M ekran kartı var.
Cihazın 1. RAM slotunda max bant genişliği: PC3-12800 (800 MHz)
Module manuf: Samsung
DRAM manuf: Samsung
Hafta/Yıl: 8/15
2. RAM slotu boş.
Komut istemine "wmic memorychip get speed" yazdım: 1600 çıktı.
"wmic memphysical get maxcapacity" yazdığımda: 16777216 çıktı.
Part number: M471B5173B0-YK0
Ben şu modeli buldum, uygun mudur?
Böyle. SSD de takmak istiyorum yapmışken tam yapayım. BIOS pilini de değiştireceğim onu artık bilgisayarcıya vereceğim yapacak hiç değişmedi bir de formatı kendim attım bir sorun yaratır mı?
Attığınız RAM'i alabilirsiniz problem olmaz. SSD için bütçe nedir? Ayrı konu açıp etiketleyin yardımcı olayım. Formatı kendiniz atmanız problem olmaz, yanlış bir şey yapmadıysanız tabii ki ama zor.
Böyle. SSD de takmak istiyorum yapmışken tam yapayım. BIOS pilini de değiştireceğim onu artık bilgisayarcıya vereceğim yapacak hiç değişmedi bir de formatı kendim attım bir sorun yaratır mı?
Attığınız RAM'i alabilirsiniz problem olmaz. SSD için bütçe nedir? Ayrı konu açıp etiketleyin yardımcı olayım. Formatı kendiniz atmanız problem olmaz, yanlış bir şey yapmadıysanız tabii ki ama zor.
Bilgisayarın kapatma tuşuna basarken Shift tuşuna basılı tuttum. İşte tüm verileri sıfırla Windows'u da cihazdakini kurdu sonra açıldı 1 haftadır kullanıyorum BIOS pilini değiştireceğim. Dediğim gibi SSD için en fazla 1500 bilgisayarım da HDD var gerçekten rahatsız ediyor Google bile giremiyorum, o kadar yavaş şu an maalesef. Yeni bir bilgisayara gecemiyorum düşük bir bütçeyle en azından kendine getirebilirsem rahatlar oyunlarımı GeForce NOW'dan oynuyorum geç açılma falan benim için çok sorun oluyor. Uygulamalara tıklıyorum bayağı bir bekliyor yani yapabileceğim başka bir yükseltme var mı?