VolkanAvsar34 Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Merhaba forumdaki arkadaşlarım, elimde Acer Aspire One D255 cihaz var. 2 GB RAM ve SSD'ye sahip. Şu anda cihaz özellikleri de. Acer Aspire One D255 Bu sayfa Acer Aspire One D255 serisi laptoplar hakkında incelemeler ve diğer bilgileri içerir Aspire One D255. www.notebookcheck-tr.com Bu sitede mevcut. Şimdi iki sorum olacak: Bu cihaza Custom XP kurup Knight Online oyununu açmasını sağlamak istiyorum. Var mı güncel uygulamaları çalıştıran XP sürümü? Buna hangi Linux, Ubuntu veya diğer hangi işletim sistemi daha performanslı çalışır? Son düzenleme: 26 Şubat 2025
Merhaba forumdaki arkadaşlarım, elimde Acer Aspire One D255 cihaz var. 2 GB RAM ve SSD'ye sahip. Şu anda cihaz özellikleri de. Acer Aspire One D255 Bu sayfa Acer Aspire One D255 serisi laptoplar hakkında incelemeler ve diğer bilgileri içerir Aspire One D255. www.notebookcheck-tr.com Bu sitede mevcut. Şimdi iki sorum olacak: Bu cihaza Custom XP kurup Knight Online oyununu açmasını sağlamak istiyorum. Var mı güncel uygulamaları çalıştıran XP sürümü? Buna hangi Linux, Ubuntu veya diğer hangi işletim sistemi daha performanslı çalışır?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.555 Makaleler 5 Çözümler 274 26 Şubat 2025 #2 Q4OS trinity önerebilirim, custom XP kurmak bence sağlıklı değil.