Aspire v3-772G Windows ve Mac kurulur mu?

canfected

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle ihtiyacım olan yardım şu ki:
Dizüstü bilgisayarıma Mac kurmak istiyorum fakat bir kaç tane sorum olacak.

1. Videolarda gördüğüm kadarıyla hem Windows hem de Mac bulunabiliyor aynı zamanda. Bu "istediğim zaman Windows'a girip ordaki programlarımın silinmeyeceğini ve rahatça kullanabileceğim" anlamına mı geliyor?

2. Ben mac kurmayı bazı programlar için istiyorum. Örneğin üniversite bölümümde photoshop sketchbook gibi programlar kullanıyorum acaba bunlara faydası olur mu? Ayrıca müzisyenim ve cubase gibi programlar da kullanıyorum acaba Mac kurmam işe yarar mı?

3. Bilgisayarımın özellikleri gayet yeterli gibi.
ACER - Aspire v3-772G kullanıyorum
i5 işlemci
nVidia Geforce GTX 850m ekran kartı
8 GB DDR3
1000 GB HDD

Bildiğim özellikleri bu anakartımı falan pek bilmiyorum bu sisteme Mac kullandığımda performans artışı olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Videolarda gördüğüm kadarıyla hem Windows hem de Mac bulunabiliyor aynı zamanda. Bu "istediğim zaman Windows'a girip ordaki programlarımın silinmeyeceğini ve rahatça kullanabileceğim" anlamına mı geliyor?
Evet. Bunun için şu rehberi referans alabilirsin;
Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat
Örneğin üniversite bölümümde photoshop sketchbook gibi programlar kullanıyorum acaba bunlara faydası olur mu? Ayrıca müzisyenim ve cubase gibi programlar da kullanıyorum acaba Mac kurmam işe yarar mı?
Bahsettiğin programlar Windows ile de iyi çalışıyorlar.
Mac kullandığımda performans artışı olur mu acaba?
Kurduktan sonra sen karar vereceksin.
OS X El Capitan RAW 10.11.2 Güncel Kurulum İmajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…