Seyit Öktem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2013 Mesajlar 1.007 Makaleler 5 Yer Sarıyer, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #21 Altında gördüğün ufak boşluk hangi slota denk geliyorsa o şekilde takmalısın.
E ebru Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 41 9 Ocak 2014 #22 Tmm arkadaşlar onuda anladım son sorum ve benim için en zor olanı kasada Power sw Reset sw H.d.d led -p led +p led Kaploları nasıl takcam
Tmm arkadaşlar onuda anladım son sorum ve benim için en zor olanı kasada Power sw Reset sw H.d.d led -p led +p led Kaploları nasıl takcam
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #23 Anakart kitapçığı 24. sayfa. ftp://europe.asrock.com/manual/960GC-GS FX.pdf Genişletmek için tıkla...
Anakart kitapçığı 24. sayfa. ftp://europe.asrock.com/manual/960GC-GS FX.pdf Genişletmek için tıkla...
Seyit Öktem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2013 Mesajlar 1.007 Makaleler 5 Yer Sarıyer, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #24 Anakartın kutusundan çıkan Kullanım Kılavuzundan yardım alarak, alt taraftaki temsili resimde gördüğün gibi takman gerekir. Not: Resim temsilidir, anakart soketleri farklılık gösterebilir.
Anakartın kutusundan çıkan Kullanım Kılavuzundan yardım alarak, alt taraftaki temsili resimde gördüğün gibi takman gerekir. Not: Resim temsilidir, anakart soketleri farklılık gösterebilir.
E ebru Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 41 9 Ocak 2014 #25 Anakart kipapcigini açmadım malesef indiripte paylaşmanız mümkün mu
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #26 Çok dandik hazırlamışlar kitapçığı. Kitapçıktan.
Seyit Öktem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2013 Mesajlar 1.007 Makaleler 5 Yer Sarıyer, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #27 İndirmene gerek yok zaten anakartın kutusundan çıkacak, oradan yaparsın.
E ebru Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 41 9 Ocak 2014 #28 Yazıların hepsi anakartın dışından okunacak şekilde mi takılacak? Arka tarafa takılan kablolarda mı dış tarafa bakacak? - - - Güncellendi - - - Bu arada Berkanın paylaştıgı çok karışık geldi bana. Kitapcıgın içindeki anlatım.
Yazıların hepsi anakartın dışından okunacak şekilde mi takılacak? Arka tarafa takılan kablolarda mı dış tarafa bakacak? - - - Güncellendi - - - Bu arada Berkanın paylaştıgı çok karışık geldi bana. Kitapcıgın içindeki anlatım.
Seyit Öktem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2013 Mesajlar 1.007 Makaleler 5 Yer Sarıyer, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #29 Berkan'ın verdiği resimde + ve - kutupları da gösteriyor. Anakart kılavuzundaki resme bağlı kalarak, benim vermiş olduğum resimdeki sokete takman gerekir.
Berkan'ın verdiği resimde + ve - kutupları da gösteriyor. Anakart kılavuzundaki resme bağlı kalarak, benim vermiş olduğum resimdeki sokete takman gerekir.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #30 Tüm kabloların yazıları dışa gelecek şekilde takacaksın. Kitapçığa boşuna dandik demiyorum ilk bakışta bende anlamadım.
Tüm kabloların yazıları dışa gelecek şekilde takacaksın. Kitapçığa boşuna dandik demiyorum ilk bakışta bende anlamadım.