ASROCK 990fx xreme3 Anakartta SSD ve HDD Hangi Porta Takılmalı?

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Asrock 990 fx xreme3 Ana kart'a sahibim. Sistemimde 1 Adet SSD ve 2 Adet HDD mevcut. Ana kart uzerinde SSD ve HDD Hangi porta takilmali? Portlarin hepsi ayni renk oldugu icin anlamadim, ve birde bende 3 Adet kit RAM var 4+4+4 Toplam 12GB Ramlar'in takilis sekli nasil olmali Yardimlariniz icin simdiden Tesekkurler.

Portların hepsi SATA 3. Herhangi birine takabilirsin. RAM konusunda 3 RAM için bir bilgi bulamadım fakat çift RAM için A1-B1 veya A2-B2 slotlarını kullanabilirsin.

İfadeler: ksn
Portların hepsi SATA 3. Herhangi birine takabilirsin. RAM konusunda 3 RAM için bir bilgi bulamadım fakat çift RAM için A1-B1 veya A2-B2 slotlarını kullanabilirsin.
Anlasildi hocam. Hep kafanda soru isareti vardi. Bazi ana kartlar'da beyaz renkde belirtmisler. Benim Ana kart'daki slot'lar Ayni renk'de Acaba Ram sayisini 4'e mi cikarsam Yoksa 3 de performans sorunu yasarmiyim bilemiyorum.

Hocam sanırsam sisteme 3 RAM takılmıyor. 1, 2 ve 4 tane RAM takılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…