Civciv12 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #1 Merhaba bilgisayarıma Windows 11 yüklemek istiyorum ama TPM 2.0 hatası alıyorum bu TPM nasıl açılır açmalı mıyım? Anakartım ASRock A320.
Merhaba bilgisayarıma Windows 11 yüklemek istiyorum ama TPM 2.0 hatası alıyorum bu TPM nasıl açılır açmalı mıyım? Anakartım ASRock A320.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #2 Eğer anakartın BIOS güncellemesi yayınlanmışsa ayarları açıyordu. Eğer mevcut ise anakartınızda fTPM olması lazım.
Eğer anakartın BIOS güncellemesi yayınlanmışsa ayarları açıyordu. Eğer mevcut ise anakartınızda fTPM olması lazım.
6 63574 Megapat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 270 Çözümler 1 15 Aralık 2021 #3 Bu videoyu izleyerek açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyerek açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et