Merhabalar arkadaşlar APU bir sistemim ve başlıkta yazan bir anakartım var. Ekran kartının belleğini arttırmam için AMD cbs ayarı lazım ama AMD pbs var. Cbs yok, onu nasıl bulabilirim?
Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığı gibi ekran kartının belleğini arttırmak istiyorum fakat AMD pbs ayarı var ama AMD cbs ayarı yok onu nereden bulabilirim? Advanced ayarlarının fotosunu koydum.
@Silinen üye tuhaf bir durum. Cbs ayarının olmaması sisteminize özel bir durum. Aynı anakartta Ryzen işlemcilerde ayarlanabiliyor. İşlemcinizin bunu desteklemediğinden şüpheleniyorum. Neden artırmak istiyorsunuz? Zaten sistem yetmeyen kısmı RAM'den karşılar.
@Silinen üye tuhaf bir durum. Cbs ayarının olmaması sisteminize özel bir durum. Aynı anakartta Ryzen işlemcilerde ayarlanabiliyor. İşlemcinizin bunu desteklemediğinden şüpheleniyorum. Neden artırmak istiyorsunuz? Zaten sistem yetmeyen kısmı RAM'den karşılar.
Merhabalar ASRock A320M anakartım ve AMD A8 9600 işlemcim var sorunum şu ekran kartım olan R7 Graphics'e 512 MB ayrılmış onu 1 GB yapmak istiyorum fakat BIOS'ta AMD cbs ayarı yok ne yapmam lazım? @Recep Baltaş