R Redburne Ziyaretçi 21 Mart 2020 #1 Selamlar. Bilgisayarım kapalıyken klavye ve fare ışıklarının yanmasını istemiyorum. Bu yüzden bu ayarı kapatmam lazım ama BIOS'da bir türlü bulamadım. ASRock kullananlar yardımcı olabilir misiniz? Anakartım: ASRock A320M HDVR4. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2020
Selamlar. Bilgisayarım kapalıyken klavye ve fare ışıklarının yanmasını istemiyorum. Bu yüzden bu ayarı kapatmam lazım ama BIOS'da bir türlü bulamadım. ASRock kullananlar yardımcı olabilir misiniz? Anakartım: ASRock A320M HDVR4.
Çözüm MayCrasH 21 Mart 2020 Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır.
Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #2 Bu ayar olabilir, bunu değiştirip dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS R Redburne Ziyaretçi 21 Mart 2020 #3 MayCrasH dedi: Bu ayar olabilir, bunu değiştirip dener misin? Eki Görüntüle 518194 Genişletmek için tıkla... Maalesef, işe yaramadı. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Bu ayar olabilir, bunu değiştirip dener misin? Eki Görüntüle 518194 Genişletmek için tıkla... Maalesef, işe yaramadı.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #4 Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır. Artı 0 Eksi Çözüm
Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır.
KS KS R Redburne Ziyaretçi 22 Mart 2020 #5 MayCrasH dedi: Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Eki Görüntüle 518231 Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır. Eki Görüntüle 518234 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, işe yaradı. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Kitapçığından bakıyorum direkt ErP diye bir ayar bulamadım. Bu ayarı değiştirin mi? Eki Görüntüle 518231 Ayrıca bu ayarın işaretini kaldır. Eki Görüntüle 518234 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, işe yaradı. Teşekkürler.