mertamaafk Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Selamlar! Hazır sistemin içinde bu model bir anakart var. İşlemci soğutucum Aerocool Air frost Plus var. 3 cm RGB giriş var mı anakartın üzerinde?
Selamlar! Hazır sistemin içinde bu model bir anakart var. İşlemci soğutucum Aerocool Air frost Plus var. 3 cm RGB giriş var mı anakartın üzerinde?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 Anakartı inceledim. ARGB veya RGB Header yok. User Manual'da da yazmamışlar. Yani RGB veya ARGB takamayacaksın.
Anakartı inceledim. ARGB veya RGB Header yok. User Manual'da da yazmamışlar. Yani RGB veya ARGB takamayacaksın.
mertamaafk Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Anakartı inceledim. ARGB veya RGB Header yok. User Manual'da da yazmamışlar. Yani RGB veya ARGB takamayacaksın. Genişletmek için tıkla... Soğutucu taktığım zaman ışıklar yanacak mı peki? Anakartı 100 tl fark ile b450 yapmam mantıklı mı? Ayrıca ASRock b450 de var mı hocam?
Baş-ül Adam dedi: Anakartı inceledim. ARGB veya RGB Header yok. User Manual'da da yazmamışlar. Yani RGB veya ARGB takamayacaksın. Genişletmek için tıkla... Soğutucu taktığım zaman ışıklar yanacak mı peki? Anakartı 100 tl fark ile b450 yapmam mantıklı mı? Ayrıca ASRock b450 de var mı hocam?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 mertamaafk dedi: Soğutucu taktığım zaman ışıklar yanacak mı peki? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun ışıklarının yanması sizin için bir kriter mi? Sırf RGB gözüksün diye buna takılmanıza gerek yok. Ayrıca eğer SATA'dan güç alıyorsa ışıkları yanacaktır. Eğer RGB veya ARGB bağlantısı varsa kontrolcü alabilirsin. mertamaafk dedi: Ayrıca ASRock b450 de var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tam model vermen gerekli.
mertamaafk dedi: Soğutucu taktığım zaman ışıklar yanacak mı peki? Genişletmek için tıkla... Soğutucunun ışıklarının yanması sizin için bir kriter mi? Sırf RGB gözüksün diye buna takılmanıza gerek yok. Ayrıca eğer SATA'dan güç alıyorsa ışıkları yanacaktır. Eğer RGB veya ARGB bağlantısı varsa kontrolcü alabilirsin. mertamaafk dedi: Ayrıca ASRock b450 de var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tam model vermen gerekli.