ASRock A320M için GPU önerisi

Tyr

Decapat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 5 5500.
Anakartım ASRock A320M-HDVR4
Ramımda 16 GB ekran kartı almayı düşünüyorum, elimdeki ekran kartı RX 560 değiştirip üst model alıp FiveM FIFA 25 tarzı oyunları rahatça oynamak için hangi ekran kartını önerirsiniz? Darboğaz kasma vs. olmadan yani yardımcı olursanız çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim Ryzen 5 5500.
Ramımda 16 GB ekran kartı almayı düşünüyorum, elimdeki ekran kartı RX 560 değiştirip üst model alıp FiveM FIFA 25 tarzı oyunları rahatça oynamak için hangi ekran kartını önerirsiniz? Darboğaz kasma vs. olmadan yani yardımcı olursanız çok iyi olur.

Bütçe? PSU?

PSU 350 watt bütçe 5 bin ile 8 bin arası.

350 watt PSU ile çok bir şey kullanamazsınız ikinci ele açıksanız 4-5 bin civarı bir RX 6600 alıp kalan para ile de iyi bir PSU almanız daha mantıklı olacaktır.

Sıfır olarak o PSU ile kullanabileceğiniz en iyi kart 7 bin civarına 3050 6 GB olur oda fiyatına pek değecek bir kart değil, performans olarak 1650 Super'in dengi ve 6600'ün çok daha gerisinde.

Bence bütçe ikinci elden bir 6600 alıp kalan para ile PSU alın, ikinci el tercih etmiyorsanız da biraz daha bütçe biriktirip sıfır olarak 6600/7600/4060 ile yeni bir PSU almanız en mantıklı seçim.

İşlemcim Ryzen 5 5500.

Merhaba bende de şu anda aynı anakart var ve bu şekilde sistem dizeceğim Valorant CS2 gibi oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı