ASRock A320M ile James Donkey SSD uyumlu mu?

Megatronnnn

Centipat
Öncelikle iyi günler ;

Kullandığım HDD bana sıkıntı çıkartmaya başladığı için değiştirme kararı aldım. James donkey marka bir SSD buldum. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi duruyor. Aklıma takılan tek nokta bu SSD benim anakartımla uyumlu mu, yani çalışır mı, bana sıkıntı çıkartır mı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Eğer varsa daha iyi önerilerinize de açığım.

Anakart : ASRock > A320M-DGS

SSD : Site linki paylaşmak yasak olabileceğinden özelliklerini yazayım;
James Donkey JD256 256GB 3D Nand 2000MB-1000MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk (250TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu marka SSD almayın kronik sorunlu bir marka baştan her şey yolunda gibi düzgün çalışıyor bir bakmışsınız, tık çalışmıyor. Tamiri mümkünde olmaz içerisindeki önemli bilgi vs. çöp olur. Samsung evo serisi M2 SSD alın kafanız rahat olsun.

Hocam bunu alacağınıza üstüne az biraz daha para koyup Samsung SSD'leri tercih edin. Bütçeniz yetmiyorsa M2 SSD olmak zorunda da değilsiniz. 860 Evo serisi SSD alın bir tane en azından kafanız rahat olur.

Düzenleme: @Unavailableuser aynı fiyat bandında olan M2 SSD tercih etmiş. Böyle bir seçim yapmanız da mantıklı olacaktır. Yeter ki kendini ispatlamış, düzgün bir marka olsun.

315 TL değerindeki bu ürün nasıl peki ? Bu ürün ile anakartımda bir uyum problemi yaşamam sanırım. M2 versiyonu 100 tl daha fazla. Benim seçimim hangisi olmalı ?

Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD

iyi günler herkes samsung 860 evo demiş belli ki arkadaşın çıkabileceği maks bütçeler bunlar bence o fiyat bandında xpg 6000 lite ve corsair mp300 gayet iyi seçimler olacaktır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı