Yaız10 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 Windows 11'e yeni geçince böyle bir şey oluyormuş. Valorant'a girmek isteyince bu hatayı verdi. Araştırdım fakat pek anlamadım. Anakartım ASRock A520M-HVS bir türlü yapamadım.
Windows 11'e yeni geçince böyle bir şey oluyormuş. Valorant'a girmek isteyince bu hatayı verdi. Araştırdım fakat pek anlamadım. Anakartım ASRock A520M-HVS bir türlü yapamadım.
Çözüm Einstein 18 Ağustos 2025 Yaız10 dedi: CSM'i disabled yaptim fakat ayni hatayi aliyorum Secure Boot'u acmak istedigimde. Genişletmek için tıkla... CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz?
Yaız10 dedi: CSM'i disabled yaptim fakat ayni hatayi aliyorum Secure Boot'u acmak istedigimde. Genişletmek için tıkla... CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #11 Yaız10 dedi: CSM'i disabled yaptim fakat ayni hatayi aliyorum Secure Boot'u acmak istedigimde. Genişletmek için tıkla... CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Yaız10 dedi: CSM'i disabled yaptim fakat ayni hatayi aliyorum Secure Boot'u acmak istedigimde. Genişletmek için tıkla... CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz?
KS KS Yaız10 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 Einstein dedi: CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u aktiflestirdim cok teşekkürler. Yapmam gereken baska bir islem var mi? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: CSM kapattıktan sonra kaydedip çıkın. Daha sonra tekrar BIOS'a girip Secure Boot'u aktif etmeyi deneyin. Ekran kartınızı da belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u aktiflestirdim cok teşekkürler. Yapmam gereken baska bir islem var mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #13 Yaız10 dedi: Secure Boot'u aktiflestirdim cok teşekkürler. Yapmam gereken baska bir islem var mi? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
Yaız10 dedi: Secure Boot'u aktiflestirdim cok teşekkürler. Yapmam gereken baska bir islem var mi? Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın.
KS KS Yaız10 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #14 Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... bu şekil Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... bu şekil
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #15 Yaız10 dedi: Eki Görüntüle 2558351 Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır aktif olmuş. Oyuna girip deneyin. Herhangi bir sorun olmaması lazım. Artı 0 Eksi
Yaız10 dedi: Eki Görüntüle 2558351 Bu şekil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır aktif olmuş. Oyuna girip deneyin. Herhangi bir sorun olmaması lazım.
KS KS Yaız10 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #16 Einstein dedi: Tamamdır aktif olmuş. Oyuna girip deneyin. Herhangi bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet oldu çok teşekkürler iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Tamamdır aktif olmuş. Oyuna girip deneyin. Herhangi bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet oldu çok teşekkürler iyi akşamlar.